МЕНИ

Мултимедија

Прашалник

Анкета за квалитет на услугите

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес433
mod_vvisit_counterВчера340
mod_vvisit_counterОвој месец773
mod_vvisit_counterВкупно7482567

Денеска е: Јул 02, 2020
Евиденцијата е започната на 01.01.2011

ЦеПроСАРД

CeProSARDЗдружението ”Центар за промоција на одржливи земјоделски практики и рурален развој” ЦеПроСАРД е воспоставено по иницијатива на група граѓани - експерти од областа на земјоделството, руралниот развој, економијата и заштитата на животната средина и културното наследство на основа на сопствените сознанија и искуство и согледаната неопходна потреба за интензивно дејствување на полето на воведување на одржливите практики во областа на земјоделството и руралниот развој. Здружението е воспоставено со одржување на состанок на основачите во јуни, 2007 година кога е донесена одлука за името, скратениот латиничен назив и симболот на Здружението.

 

ГЕЦ

GEC_logoНа ден 06.12.2011, Агенцијата за енергетика на Република Македонија склучи ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА со ГЕЦ (Германски центар за енергетска ефикасност и обновливи енергии), во состав на ПВУ-ВСШ "Факултет за бизнис економија".

Договорот беше потпишан од страна на Директорот на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, г-дин Лазар Гечевски, и Директорката на ПВУ-ВСШ, г-а Антонија Јосифовска.

Деталите од договорот можете да ги видите ТУКА.

http://www.gec.mk

   

ХБ СОЛАР

 

НАША ВИЗИЈАHB_Solar

Фотоволтаиците се фасцинантна технологија – со употреба на модерни, и иновативни и моќни соларни келии, ја претвараат соларната енергија во електрична струја.
Со Владините мерки и регулативи и програмите за поттик се овозможува секој инсталатер и сопственик на објект да инсталира свој сопствен соларен систем.
Вашата инвестиција ќе биде гарантирана преку нашиот квалитет и излезните параметри на нашите продукти со нивна професионална инсталација.
Кака доверлив партнер кој овозможува целосен сервис и изведба, наша одговорност е да овозможиме експертиза и знаење.
Комбинација со квалитетните системи, како и создадениот почетен контакт продолжуваат со инженеринг, реализација и проект менаџмент. Ова ја гарантира и заврстува довербата кон нашите клиенти и партнери.
   
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)