Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday36
mod_vvisit_counterYesterday527
mod_vvisit_counterThis Month3003
mod_vvisit_counterTotal7484797

This day: Jul 07, 2020

CeProSARD

CeProSARDThe Association "Center for promotion of sustainable agricultural practices and rural development"CeProSARD is established upon initiative of a group of citizens – experts in the field of agriculture, rural development, economy and environment based on their personal knowledge and experience as well as realization of the necessary need for intensive work in the field to introduce sustainable practices in the area of agriculture and rural development. The Association is established with an initial meeting of its founders in June, 2007 when a decision is made about the name, short name (with Latin letters) and the symbol of the Association.

 

ГЕЦ

GEC_logoНа ден 06.12.2011, Агенцијата за енергетика на Република Македонија склучи ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА со ГЕЦ (Германски центар за енергетска ефикасност и обновливи енергии), во состав на ПВУ-ВСШ "Факултет за бизнис економија".

Договорот беше потпишан од страна на Директорот на Агенцијата за енергетика на Република Македонија, г-дин Лазар Гечевски, и Директорката на ПВУ-ВСШ, г-а Антонија Јосифовска.

Деталите од договорот можете да ги видите ТУКА.

http://www.gec.mk

   

ХБ СОЛАР

 

НАША ВИЗИЈАHB_Solar

Фотоволтаиците се фасцинантна технологија – со употреба на модерни, и иновативни и моќни соларни келии, ја претвараат соларната енергија во електрична струја.
Со Владините мерки и регулативи и програмите за поттик се овозможува секој инсталатер и сопственик на објект да инсталира свој сопствен соларен систем.
Вашата инвестиција ќе биде гарантирана преку нашиот квалитет и излезните параметри на нашите продукти со нивна професионална инсталација.
Кака доверлив партнер кој овозможува целосен сервис и изведба, наша одговорност е да овозможиме експертиза и знаење.
Комбинација со квалитетните системи, како и создадениот почетен контакт продолжуваат со инженеринг, реализација и проект менаџмент. Ова ја гарантира и заврстува довербата кон нашите клиенти и партнери.
   
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)