МЕНИ

Мултимедија

Прашалник

Анкета за квалитет на услугите

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес1331
mod_vvisit_counterВчера2795
mod_vvisit_counterОвој месец37405
mod_vvisit_counterВкупно6088662

Денеска е: Дек 13, 2018
Евиденцијата е започната на 01.01.2011

Одобренија за мерење на потенцијалот на ветерот за производство на електрична енергија

 

Барањето за издавање на Одобрение за мерење на ветерна енергија превземете го тука

Одобренија  за мерење на потенцијалот на ветерот за производство на електрична енергија

  Име на правно лице

 Очекувана инсталирана моќност

  Македонски електрани

/

  Терна АД Подружница Скопје

 50 MW

  Терна АД Подружница Скопје

50 MW

  Министерство за Економија

/

  Министерство за Економија

/

  Министерсто за Економија

/

  Министерство за Економија

/

  Министерство за Економија

/

  Еуроинг Дооел Гевгелија

30 MW

  Насе Енерџи Доо – Струмица

50 MW

  Маја Енержи- Скопје

2,5 MW

  Маја Енержи- Скопје

2,5 MW

  Калтун Енержи ДОО Скопје

2,5 MW

  Калтун Енержи ДОО Скопје

2,5 MW

  Калтун Енержи ДОО Скопје

2,5 MW

  Тхор Импекс ДОО Скопје

8x2,7 MW

 Издадени решенија за повластен производител на електрична енергија од обновливи извори на енергија (ППЕЕОИЕ),

последна состојба од 16.09.2014 година

 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)