МЕНИ

Мултимедија

Прашалник

Анкета за квалитет на услугите

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес397
mod_vvisit_counterВчера441
mod_vvisit_counterОвој месец3146
mod_vvisit_counterВкупно7452132

Денеска е: Јун 06, 2020
Евиденцијата е започната на 01.01.2011

ХБ СОЛАР

 

НАША ВИЗИЈАHB_Solar

Фотоволтаиците се фасцинантна технологија – со употреба на модерни, и иновативни и моќни соларни келии, ја претвараат соларната енергија во електрична струја.
Со Владините мерки и регулативи и програмите за поттик се овозможува секој инсталатер и сопственик на објект да инсталира свој сопствен соларен систем.
Вашата инвестиција ќе биде гарантирана преку нашиот квалитет и излезните параметри на нашите продукти со нивна професионална инсталација.
Кака доверлив партнер кој овозможува целосен сервис и изведба, наша одговорност е да овозможиме експертиза и знаење.
Комбинација со квалитетните системи, како и создадениот почетен контакт продолжуваат со инженеринг, реализација и проект менаџмент. Ова ја гарантира и заврстува довербата кон нашите клиенти и партнери.

НАША ЦЕЛ

Нашата цел во hb Solar е да се обезбеди и инсталира еколошки чиста, и високо квалитетна технологија од обновливи извори на енергија. Моментално користиме фотоволтаични системи со кои обезбедуваме еколошки чисто и сигурно снабдување на енергија за иднината. Во исто време се залагаме за развој на нова и одржлива енергија која ќе се користи во идните декади.

Обезбедуваме решенија за нашите клиенти генерирани од нашето долгогодишно искуство и инжинерско знаење. Партнери сме на сите комерцијални големи ПВ системи како и кон сите останати ПВ системи. Тоа не прави доверлив партнер за инвестирачки проекти. Како главни изведувачи ние сме одговорни за дизајнот, планирањето и инсталацијата на ПВ системите.
Нашите инженерски и дизајнерски решенија, придружени со нашиот квалитет и сигурност на системот, гарантираат успешно искуство и континуирана подршка за време на планирањето, имплементацијата и оперативната фаза на соларниот систем.
Ние сме Ваш партнер: За специфични проектни решенија. За проектанти, инсталатери и дистрибутери. Како добавувачи и дистрибутери на квалитетни компоненти.

ОПСЕГ НА УСЛУГИ

SCIROCCO монтажен систем за рамен кров
 • Ниско тежински монтажен систем 
 • Без пенетрација на кровната конструкција 
 • Аеродинамички тестирано во Ветров тунел до брзини од 200 кm/h 
 • Сертифицирани фотонапонски модули 
 • Термички оптимизирани со пасивно ладење на модулите 
 • Специјален инженерски софтвер
Инженеринг на ПВ системи (Комерцијални & Стамбени; Рамни & Коси Кровови, Системи за монтажа на земја)
 • Структурни анализи 
 • Структурно инженерство на системот 
 • DC / AC Планирање 
 • Инсталација 
 • Проект менаџмент
Развој на проектот / Главен изведувач на работите 
 • Решенија клуч на рака за ПВ Системи (Кровови, Монтажа на земја) 
 • Посредување при добивање на лиценци 
 • Ранота на системот & Одржување 
 • Мониторинг на системот
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)