МЕНИ

Мултимедија

Прашалник

Анкета за квалитет на услугите

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес1484
mod_vvisit_counterВчера3368
mod_vvisit_counterОвој месец82100
mod_vvisit_counterВкупно6697961

Денеска е: Јун 27, 2019
Евиденцијата е започната на 01.01.2011

Листа на експерти

 

01. Проф. Д-р Славе Арменски, доктор по технички науки
Редовен професор на Машински факултет - Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 70 360384
Странски јазици: англиски
 
02. Проф. д-р Антон Чаушевски, доктор по технички науки
Вонреден професор на ФЕИТ - Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски
 
03. д-р Димитар Димитров, доктор по технички науки
Насловен доцент на ФЕИТ - Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 70 279314
Странски јазици: англиски, француски, германски
 
04. д-р Петар Николовски, доктор по технички науки
Приватен консултант по енергетска ефикасност на згради
dr.petarnikolovski@gmail.com, +389 75 389106
Странски јазици: англиски, шпански, есперанто, француски
   
05. м-р Маријан Гацевски, магистер по машински науки
Инжинер за енергетика, Производство на топлина-Балкан енерџи ДООЕЛ
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 75 232189
Странски јазици: англиски, германски, бугарски, српски, хрватски
 
06. Славјанка Пејчиновска - Андонова, дипл. инж. технолог
Приватен консултант по влијание на животна средина на проекти од енергетска ефикасност и обновливи извори на енергија
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 5206099
Странски јазици: англиски, српски
 
07. Ване Калошев, дипл. маш. инженер
Кардиолошка болница Филип втори, инженер за енергетско одржување
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 5111601
Странски јазици: англиски, германски, грчки, српски, хрватски
 
08. Васил Цицонков, дипл. маш. инженер
Приватен консултант по енергетска ефикасност на згради
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3061466
Странски јазици: англиски, германски, српски, хрватски
 
09. Самоил Цицонков, дипл. маш. инженер
Приватен консултант по енергетска ефикасност на згради
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3061466
Странски јазици: англиски, германски, српски, хрватски
 
10. Георги Трајановски, дипл. инженер архитект
Приватен консултант по енергетска ефикасност на згради
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , www.qec.mk,
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 72 232601
Странски јазици: англиски, германски, руски
 
11. Дејан Марковиќ, дипл. маш. инженер
Приватен консултант по ЕЕ и ОИЕ
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 75 710919
Странски јазици: англиски, германски, албански, српски, хрватски
 
12. Лачезар Иванов Киселков, доктор по технички науки
Приватен консултант по ЕЕ и ОИЕ
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +359 2 962 5419
Странски јазици: англиски, германски, руски, бугарски
 
13. Лидија Трпеноска - Симоновиќ, магистер по географски науки, просторно планирање
Координатор во Агенција за просторно планирање
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 70 220967
Странски јазици: англиски, шпански, српски
 
14. Никола Гаџовски, дипл. маш. инженер
Раководител на сектор за ГИЦ во Агенција за просторно планирање
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 75 402530
Странски јазици: англиски, српски
 
15. Христина Спасевска, доктор по технички науки
Вонреден професор на ФЕИТ - Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 70 514062
Странски јазици: англиски
 
16. Ристов Владко, дипл. маш. инженер
Активен член во Соларна Асоцијација на Македонија
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 70 204233
Странски јазици: англиски, српско-хрватски, бугарски, руски
 
17. Филкоски Ристо, доктор по машински науки
Вонреден професор на Машински факултет - Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 70 286 740; +389 70 435 625
Странски јазици: англиски, полски, јужно - словенски јазици, руски
 
18. Живко Димов, магистер по индустриски менаџмент
Сертифициран менаџмент консултант
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски, руски, српски, хрватски, бугарски, француски
 
19. м-р Светлана Петровска, дипл.градежен инженер
Експерт за оцена на влијание на животна средина
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски
 
20. Снежана Јаневска, дипл.маш.инженер
Координатор за ОИЕ и ЕЕ во организацијата ЦеПроСАРД
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски
 
21. Дејан Филипоски, дипл. маш. инженер
Соработник во секторот за ЕЕ во организацијата ЦеПроСАРД
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски
 
22. Љупка Глигорова, дипл. инж. за заштита на животната средина
Координатор за заштита на животната средина во организацијата ЦеПроСАРД
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски
 
23. Шерденковска Меланија, доктор по технички науки
Архитектонски факултет - Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски, италијански, словенска група на јазици, шпански 
 
24. Тамара Теофиловска Бојаџиева, доктор по технички науки
Професор на Архитектонски факултет - Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски, руски, јапонски, француски 
 
25. Сања Поповска-Василевска, доктор по технички науки
Професор на Технички факултет - Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски, италијански, српски
 
26. Зоран Трајков, дипл. маш. инженер
Управител и сопственик на Еко Солар ДОО
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски, Српски, Бугарски
 
27. Г-дин Славко Митовски, дипл.маш.инг.
Одговорен за ЕЕ и ОИЕ во Општина Кисела Вода
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски, Српски, Хрватски, Бугарски 
 
28. Г-дин Влатко Трпески, дипл.инж. за зашита на животната средина
Министерство за животна средина и просторно планирање
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски, Српски, Бугарски, Италијански
 
29. Г-а Ивана Петкановска, дипл.инж. архитект
Координатор за културно наследство во ЦеПроСард
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици:Англиски, Српски/Хрватски, Бугарски, Грчки

30.м-р Жанина Стаменкова, магистер по технички науки од областа на градежништвото
Делта Проект доо Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски, Германски, Француски, Српски

31.Проф.д-р. Игор Андреевски, доктор на науки од областа на техничките науки
Вонреден професор на Технички факултет- Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски

32.м-р Горан Јандреоски,магистер по електротехника и информациски технологии
Дикретор за техника во ТАВ Македонија
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски, Српски, Хрватски, Бугарски

33.м-р Христос Петропулос, магистер на машински науки
Инженер за машински системи во ТАВ Македонија
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Грчки, Англиски, Руски, Српски, Хрватски, Албански

34.ЕЛЕКТРОВИН дооел Виница
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ,
Јасмина Стојмирова, дипл.ел.инж.
Симеон Спасов, дипл.ел.инж.

35.Студио Хабитат дооел
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , www.studiohabitat.com.mk 
М-р. Сања Лазова, магистер по архитектура и дизајн-енергетска ефикасност на објекти

36.д-р. Илија Мијалковски, доктор по технички науки
Редовен професор во пензија
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  
Странски јазици: Англиски, Руски

37.м-р. Ристо Ристевски, магистер по технички науки
Соработник во термотехничка лабораторија при Универзитетот " Св.Климент Охридски",Технички факултет-Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски

38.д-р. Владимир Мијаковски, доктор на технички науки
Вонреден професор при Универзитетот "Св. Климент Охридски", Технички науки-Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски

39.д-р. Ѓорѓи Тромбев, доктор на технички науки
Редовен професор при Универзитетот "Св. Климент Охридски", Технички науки-Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  
Странски јазици: Англиски, Руски

40.д-р. Ванѓелче Митревски, доктор на технички науки
Вонреден професор  при Универзитетот "Св. Климент Охридски", Технички науки-Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите   
Странски јазици: Англиски 

41.д-р. Тале Герамитчиоски, доктор на технички науки
Редовен професор, раководител на машински отсек при Универзитетот "Св. Климент Охридски", Технички науки-Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски, Српко/Хрватски, Бугарски

42.д-р.Илиос Вилос, доктор на технички науки
Вонреден професор при Универзитетот "Св. Климент Охридски",
Технички науки-Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: Англиски

43. Проф. Д-р. Илија Ј. Патровски, доктор по технички науки
Редовен професор на Машински универзитет-Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски и руски јазик 

44. ДПТУ МИЛЕ КРСТЕСКИ ДОО - Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Г-дин Миле Крстески, дипл.ел.инж.
Странски јазици: англиски и српски јазик

45. Г-дин Валентино Јанакиевски, дипл.ел.инж.
Самостоен референт во ОПШТИНА Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски, грчки, јужно-словенски јазици 

46. Г-дин Љупчо Марковски, дипл. градежен инженер
Менаџер за контрола на квалитет во ЏЕВАХИР Холдинг
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски, турски и француски јазик 

47.  ПРОФ. Др. Зоре Ангелевски, доктор по технички науки
Редовен професор на Технички факултет Битола
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Странски јазици: англиски и руски јазик 

48.   ПРОФ. Др. Цвете Димитриеска, доктор по технички науки
Вонреден професор и продекан на Техничкиот факултет Битола (ТФБ)
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+ 389 72 319 389
Странски јазици: англиски, српски, руски, бугарски јазик 

 
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)