МЕНИ

Мултимедија

Прашалник

Анкета за квалитет на услугите

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес452
mod_vvisit_counterВчера340
mod_vvisit_counterОвој месец792
mod_vvisit_counterВкупно7482586

Денеска е: Јул 02, 2020
Евиденцијата е започната на 01.01.2011

Прирачници

Документи потребни за стекнување на статус на повластен производител на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија.

Листа на документи [PDF]
Гант дијаграм со временска рамка  [PDF] 
Табела - Тарифи за повластен производител на електрична енергија од ОИЕ 


Прирачници за постапка за изградба на електрани за производство на електрична
енергија од обновливи извори на енергија:

Priracnik_Biomasa Priracnik_Sonceva
Прирачник за постапка за
изградба на електрани за
производство на електрична
енергија од биомаса
Прирачник за постапка за
изградба на електрани за
производство на електрична
енергија од сончева енергија
Priracnik_Veterna Priracnik_Hidro
Прирачник за постапка за
изградба на електрани за
производство на електрична
енергија од ветерна енергија
Прирачник за постапка за
изградба на електрани за
производство на електрична
енергија од хидро енергија

 


Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)