МЕНИ

Мултимедија

Прашалник

Анкета за квалитет на услугите

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес6
mod_vvisit_counterВчера484
mod_vvisit_counterОвој месец830
mod_vvisit_counterВкупно7482624

Денеска е: Јул 03, 2020
Евиденцијата е започната на 01.01.2011

Извештаи за работа на АЕРМ

                                                                                                
Стратешки план на АЕРМ за 2019-2021
Стратешки план на АЕРМ за 2018-2020
                                                                       
                                                                                                 
Службени трошоци на Агенција за енергетика
                                                                                    
Службени трошоци за период 1.12.2014-31.05.2015

Службени трошоци за период 01.06.2015-30.11.2015

Службени трошоци за период 1.12.2017-31.05.2018

Службени трошоци за период 01.06.2018-30.11.2018

                                                                                                
Годишни извештаи за работа на Агенција за енергетика

         Извештај за работа за 2018 година
        Извештај за работа за 2017 година
  1. Извештај за работа за 2016 година
  2. Извештај за работа за 2015 година
  3. Извештај за работа за 2014 година
  4. Извештај за работа за 2013 година
  5. Извештај за работа за 2012 годинаpdf_icon
  6. Извештај за работа за 2011 година pdf_icon
  7. Извештај за работа за 2010 година pdf_icon
  8. Извештај за работа за 2009 година pdf_icon
  9. Извештај за работа за 2008 година pdf_icon
  10. Извештај за работа за 2007 година pdf_icon

Завршни сметки на Агенција  за енергетика

Завршни сметки на Агенција за енергетика за 2016-та година

Завршна сметка на Агенција за енергетика за 2017-та година

Завршна сметка на Агенција за енергетика за 2018-та година

Завршна сметка на Агенција за енергетика за 2019-та година

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)