Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday403
mod_vvisit_counterYesterday837
mod_vvisit_counterThis Month1240
mod_vvisit_counterTotal7376247

This day: Apr 02, 2020

13th European Forum on Eco-Innovation

Европската комисија, Генералниот директорат за животна средина и Португалската агенција за животна средина, органзираат  Европски форум за еко-иновации кој ќе се одржи на 26 и 27 ноември 2012 година во Лисабон, Португалија . 

Повеќе информации можете да најдете на следната страна: http://ec.europa.eu/environment/ecoinnovation2012/2nd_forum/index_en.html

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)