Мултимедија

Questionnaire

Questionnaire about Energy Agency QoS

Attendance

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday650
mod_vvisit_counterYesterday1657
mod_vvisit_counterThis Month25879
mod_vvisit_counterTotal7101839

This day: Nov 14, 2019

Зајакнување на јавното-приватно партнерство во инвестиции за одржлива енергија и енергетска ефикасност

image-0a52c190215daab956c2167c4fb72c4cb989474a38283b3b0127eb3e8f290622-VДиректорот на Агенцијата за енергетика, Г-дин Гечевски Лазар, присуствуваше на работилницата за зајакнување на јавното-приватно партнерство во инвестиции за одржлива енергија и енергетска ефикасност, која се одржа на 12-13 Ноември 2013 година во Белград, Србија.

   

Семинар за енергетска ефикасност, производство и користење на енергија од обновливи извори во земјоделството

2013-11-14_14.33.57Агенцијата за енергетика на Република Македонија, во соработка Центарот за промоција на одржливи земјоделски практики и рурален развој (ЦеПроСАРД) и Стопанска комора на Македонија, на 14.11.2013 година организираа семинар на тема “Упатството за енергетска ефикасност, производство и користење на енергија од обновливи извори во земјоделството“.

   

Тренинг-работилница “Програма за сертифицирано мерење и верификација”

20131108_113626Претставници од Агенцијата за енергетика на Република Македонија присуствуваа на регионална тренинг-работилница “Програма за сертифицирано мерење и верификација” (Certified Measurement and Verification Professional Program). Работилницата се одржа од 4 до 8 ноември 2013, во Тирана, Република Албанија.

   

Развој на одржлива енергија во Југоисточна Европа

Konferencija_Razvoj_Odrzive_Energije_U_Jugoistocnoj_Evropi_Prvi_Panel_340Директорот на Агенцијата за енергетика, Г-дин Гечевски Лазар, присуствуваше на конференцијата " Развој на одржлива енергија во Југоисточна Европа", организирана од Business Info Group  која се одржа во Белград.
   

Page 7 of 49

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)